Heb je al wel eens gehoord van breedstralers? Eigenlijk zegt de naam het al een beetje: dit zijn lampen met een weid bereik. Ze lijken dan ook qua opzet op een bouwlamp, maar er zijn ook belangrijke verschillen te detecteren. Ten eerste maken breedstralers gebruik van LED. Hierdoor is het licht sterk maar zijn ze tevens zuinig op het gebied van energie. Je kunt ze voor meerdere doeleinden inzetten. Ze zijn te gebruiken als bouwlamp, maar je kunt deze breedstralers ook inzetten als je simpelweg een groot oppervlak verlicht wilt hebben. Nu is alleen de vraag: waar kan ik de beste breedstralers van dit moment kopen?

De beste breedstralers vind je bij Lightexpert

De beste breedstralers voor de laagste prijs: het klinkt bijna te goed om waar te zijn. Toch is het een werkelijkheid als je gebruik maakt van de webshop van Lightexpert. Of je nu behoefte hebt aan een breedstraler met een vermogen van 10 watt of 300 watt, je vindt hier alles wat je nodig hebt. Ook voor andere soorten lampen ben je bij deze website aan het juiste adres. Bovendien zijn de prijzen uitstekend en is de kwaliteit hoog.

Maar ook de klantvoorwaarden mogen er wezen. Elke bestelling die je voor 10 uur ’s avonds plaatst, zal de volgende werkdag bij jou thuis arriveren. Bovendien hoef je geen verzendkosten te betalen als je 150 euro of meer spendeert aan breedstralers. De site is gemakkelijk om te gebruiken en betalen kun je veilig uitvoeren. Ook achteraf betalen is mogelijk. Heb je per ongeluk iets verkeerds besteld of ben je niet tevreden over je breedstraler(s)? Retourneren binnen 2 weken is mogelijk.