Roukens-en-van-gaalen-keukens-logo

Ben je op zoek naar een mooie nieuwe keuken Ede? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op http://www.roukensvangaalenkeukens.nl/. Dit keuken bedrijf biedt namelijk super mooie kwaliteitskeukens aan voor een voordelige prijs.

Een erg informatieve en overzichtelijke website  

Wanneer je terechtkomt op  http://www.roukensvangaalenkeukens.nl/ zul je terechtkomen op een erg goede en vooral zeer overzichtelijke website. Op de website van dit bedrijf is erg veel informatie te vinden voor wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Het bedrijf heeft al  website staat onder andere vermeld dat het bedrijf 5 jaar garantie geeft op een keuken en dat het bedrijf kwaliteitskeuken aanbeet voor ieders budget. Dit sprak mij persoonlijk erg aan, omdat ik een nieuwe woning had gekocht en ik de keuken graag wilde laten vervangen. Op de website van het bedrijf zijn ook een aantal reviews van voorgaande klanten te vinden die allemaal super tevreden zijn over de begeleiding die zij van het bedrijf hebben ontvangen en over de nieuwe keuken die zij hebben gekocht. Daarom besloot ik zelf ook om contact op te nemen met het bedrijf. 

rsz_roukens__van_gaalen_showroom

Zeer tevreden over mijn nieuwe kwaliteits keuken van Roukens en van Gaalen

Toen ik contact op te nemen met het bedrijf werd ik erg vriendelijk geholpen en te woord gestaan. Een van de medewerkers bracht een bezoek aan mijn woning om de keuken bekijken en om mijn wensen te horen. Het bedrijf had vervolgens een ontwerp gemaakt die mij super erg aansprak. Mijn keuken is inmiddels geplaatst en ik ben super tevreden. Daarom raad ik dit bedrijf ook aan iedereen aan die op zoek is naar keuken Ede.