Een vlakke lichtkoepel geeft je woning een luxe uitstraling. De lichtkoepel steekt niet zo ver boven het dak uit dat hij vanaf de buitenkant van de woning te zien is. Maar als je vanaf het dak van een ander gebouw kijkt zie je dat het mooie afgewerkte lichtopeningen in het dak zijn. Een vlakke lichtkoepel ligt overigens niet helemaal vlak. Er wordt altijd met een hoek van een paar graden gewerkt, zodat regenwater van het glas af kan lopen. Deze lichtkoepels zijn in een zeer groot aantal varianten verkrijgbaar, van eenvoudig rechthoekig tot complete lichtstraat.

Volledig prefab voor de deur afgeleverd

Een vlakke lichtkoepel bestel je bij vlakkelichtkoepel.nl. Op de website wordt duidelijk uitgelegd welke maten je moet doorgeven. Je kunt een lichtkoepel bestellen als opbouw en als inbouw in een opening in het dak. In alle gevallen wordt de vlakke lichtkoepel in de fabriek van vlakkelichtkoepel.nl in Cuijk op maat en volledig gemonteerd geproduceerd. Het complete product wordt voor de deur afgeleverd. Je moet er zelf voor zorgen dat de vlakke lichtkoepel op het dak wordt geplaatst. Het meest veilig is het als je dat laat doen door een aannemer of een dakdekker.

Verschillende uitvoeringen van een vlakke lichtkoepel

Behalve dat er veel verschillende maten verkrijgbaar zijn kun je voor een vlakke lichtkoepel ook een groot aantal andere opties kiezen. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een lichtkoepel op een woonhuis of kantoorgebouw en een lichtkoepel op een afdak of veranda. Dat laatste type hoeft niet te worden uitgevoerd met geïsoleerd glas. Je kunt ook gebruik maken van luxe opties, zoals een elektrische of handbediende zonwering, ramen die handbediend of elektrisch kunnen worden geopend, speciale soorten glas en geïntegreerde elektrische bedrading voor verlichting. Er is zonwerend glas verkrijgbaar en glas waar je overheen kunt lopen.