Sinds een tijdje ben ik druk bezig met het renoveren van mijn woning. Van het renoveren van de zolder tot aan het behangen van de woonkamer. Ik wilde alles gedaan hebben voordat de zomermaanden er zijn! Doordat ikzelf niet bepaald goed ben ik het behangen wilde ik hier een bedrijf voor inschakelen. Uiteraard wel een bedrijf die in de regio woonde zodat de kosten aan de lage kant blijft. Door op het internet te zoeken naar behang Nootdorp ben ik terecht gekomen op de website van Van der Gaag schilders. Hun konden namelijk er ook voor zorgen dat het behang perfect op de muren komt.logo_corner

Nu dat ik wist dat ik bij hun terecht kon heb ik uiteraard wel verder gezocht naar een ander bedrijf die wellicht goedkoper is. Het resultaat wat ik momenteel had was toch echt het feit dat ik bij Van der Gaag goedkoper uit ben als dat ik elders gevonden had. Ik heb dan ook besloten om telefonisch contact te zoeken met hun en een afspraak te maken. Mijn hoop was dan ook echt op hun gevestigd!web_IMG-2304-400x400-300x300

Door te zoeken op het internet naar behang Nootdorp ben ik terecht gekomen bij hun op de website. Tevens hebben hun het ook mogelijk gemaakt om de keuken opnieuw te verven zodat ik er een lange tijd weer van mag genieten!