tekeningVoor mijn bedrijf wou ik een mooi pand laten bouwen. Mijn huis heb ik ook laten ontwerp door de beste architect Oosterhout. Het bouwen van mijn huis was heel erg goed gegaan en daarom heb ik weer dit bedrijf ingeschakeld voor dit project. De communicatie verloopt altijd goed met dit bedrijf en deze keer ook weer.

Het bureau

Van Asten Doomen Architecten is het architecten bureau dat ik heb ingeschakeld. De eerste keer dat ik dit bedrijf had gevonden was via het internet. Toen heb ik gewoon “architect Oosterhout” opgezocht. Het sterke portfolio van het bedrijf was wat mijn aandacht trok. De stijl die zij voor grotendeels hanteren is precies waar ik naar opzoek was.

Voor mijn nieuwe project heb ik daarom ook gekozen om het te laten ontwerpen door Van Asten Doomen Architecten. Bij dit bedrijf wist ik precies hoe alles in zijn werk ging en dat is wat ik het fijnste vond. Na de eerste afspraak hadden zij bij het architecten bureau al een goed beeld van mijn eisen. Mijn eisen kwame later ook weer terug in het ontwerp dat zij hadden gemaakt. Het eerste ontwerp was bijna perfect maar had alleen een paar kleine aanpassingen nodig.voorbeeld-architect

Het realiseren van het project is ook iets waar zij heel goed in zijn. Doordat dit bedrijf een groot netwerk heeft van betrouwbare bedrijven heb ik mij hier geen elke moment zorgen over gemaakt. Op dit moment worden er allemaal voorbereidingen getroffen om te beginnen met de bouw van het pand. Het is nog wel even afwachten hoe het er uit gaat zien, maar ik ben enthousiast!