logo-3

Al een tijdje zit mijn baas er over na te denken om voor iedereen in de werkplek een verstelbare tafel kopen. Het is namelijk zo dat je tegenwoordig ook staand kan werken. Overigens is dit ook nog eens gezond. Mijn baas wilt daarom graag meegaan met de trend en wilt vernieuwend zijn. Om dit te realiseren, heeft hij een bedrijf nodig die deze opdracht aankan. Mijn baas en ik hebben hier dan ook een tijdje over gepraat en er zijn nieuwe ideeën uitgekomen.

Zoekenfoto52-640x427

Mijn baas en ik hebben hier een redelijk goed gesprek over gehad. Uiteindelijk heeft hij mij de opdracht gegeven om te kijken naar de verschillende mogelijkheden. Dit vond ik dan ook een leuke opdracht, omdat ik al zo een beetje wist wat er gedaan moest worden om een verstelbare tafel kopen te realiseren.

Internet

Op het internet kwam ik verschillende bedrijven tegen die allemaal een goede dienst aanboden. Toch is er maar een bedrijf die mij het meest aanspreekt, namelijk Maatwerk. Dit bedrijf levert al jaren goed werk en heeft dus al een geruime tijd ervaring in dit vak. Overigens kreeg ik dit bedrijf ook geadviseerd door enkele collega’s en kennissen. Dit maakte natuurlijk veel indruk bij mij. Daarom heb ik besloten om te bellen en de mogelijkheden te bespreken.

Contactfoto5-640x427

Het contact tussen mij en het bedrijf verliep soepel. De medewerker kon mij goed te woord staan en had overal een oplossing voor. Geweldig! Voor de volgende week hadden wij al een afspraak staan om de uitgebreid plannen te bespreken.