Logo ROS riolering ontstopping service

Aan het zoeken naar een ontstoppingsbedrijf Wijchen die snel uw rioolproblemen kan verhelpen? Dan hoeft u niet verder meer te zoeken, want ROS Riolering is de oplossing voor u. Zo is dit bedrijf een van de beste rioolontstoppers in de regio van Wijchen en hebben zij door vele klussen bij vele klanten veel ervaring opgedaan. Dit is handig omdat de werknemers van ROS dan altijd snel klaar zijn. Dit bespaart u ook veel geld. Want de schade of verstopping kan wel eens zo erg zijn, dat het langer duurt als normaal. Dan gaat u meestal over het standaardtarief met de standaard tijd heen en betaalt u opeens veel geld voor een ontstopping. Daarom willen de werknemers van ROS altijd snel klaar zijn. Zodat u geld bespaard omdat u niet over de tijd bent gekomen, en ROS heeft zijn uitstekende service achtergelaten bij u. Zo betaald u wel meer kosten als er natuurlijke schades zijn bij uw riool. Denk hierbij aan gescheurd beton, ijsvorming of boomwortels.

Riool-ontstoppen

Mijn ervaring met ROS Riolering

De ervaring die ik heb opgedaan met de service van ROS Riolering is zeer positief. Zo heb ik de laaste tijd dat al mijn afvoeren in huis steeds minder snel water laten weglopen. Dit wou ik toch graag na laten kijken en hiervoor heb ik ROS Riolering gebeld. Dit heb ik gedaan omdat ik daar al eens een keer naartoe heb gebeld voor rioolproblemen en ze dus al een keer een goede indruk hebben achtergelaten. Uiteindelijk waren ze snel gekomen na het belletje en hebben ze ontdekt dat er boomwortels door mijn riool heen staken die veel water en troep tegen aan het houden waren. Dit is natuurlijk jammer omdat me dat wel extra kosten leverde. Maar toch hebben ze dit best snel verholpen en heb ik het minst mogelijk hoeven te betalen.