onstein-meubelen-logo

De meubelzaak Onstein Meubelen in Zutphen is een absolute aanrader. Ik heb hier namelijk een aantal dagen geleden erg goed advies gekregen en super mooie meubels voor een voordelige prijs gekocht. 

Mijn eigen ervaring met Onstein Meubelen 

Een aantal dagen geleden ging ik op het internet op zoek naar een meubelzaak bij mij in  de buurt dat mooie meubels voor een voordelige prijs aanbiedt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Onstein Meubelen mij absoluut het meeste aan. De website van deze meubelzaak is namelijk erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden voor wat de meubelzaak aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Na het lezen van de informatie besloot ik om een bezoek te brengen aan de showroom op de woonboulevard in Zutphen. 

meubelen-stofferen-onstein

Erg vriendelijk geholpen en uitstekend advies gekregen

In de showroom werd ik al erg snel en zeer vriendelijk geholpen door een van de verkopers van de meubelzaak. Ook ontving ik uitstekend advies met het maken van de juiste keuze. Nadat ik samen met de verkoper een aantal meubels had bekeken en met elkaar had vergeleken besloot ik om over te gaan tot een aantal aankopen. De meubels werden erg snel en gratis bij mij thuis afgeleverd. Daarom ben ik ook super tevreden over deze meubelzaak en raad ik deze meubelzaak aan iedereen aan die op zoek is aan mooie meubels in de buurt van Zutphen.