logo de valk

Ben je op zoek naar kozijnen Eindhoven omdat de kozijnen van jouw huidige woning aan vervanging toe zijn? Dan ben je bij Timmerbedrijf van der valk aan het juiste adres. De specialisten van dit bedrijf hebben namelijk al 25 jaar ervaring in het produceren van kozijnen. 

Waarom kiezen voor de kozijnen van timmerbedrijf van de valk? 

Je bent bij Timmerbedrijf van der valk aan het juiste adres omdat de specialisten van dit bedrijf al meer dan 25 jaar ervaring heeft waardoor zij alle kneepjes van het vak onder de knie hebben. Bij het produceren van de kozijnen wordt er met van alles rekening gehouden. Zo zal er rekening gehouden worden met de luchtdichtheid van de kozijnen en dat deze inbraakwerend zijn. Het is tevens ook mogelijk om de kozijnen te leveren met beglazing. De specialisten zijn ook erg flexibel voeren het project precies zo uit zoals jij dit wilt. Het leveren van kwalitatieve kozijnen is namelijk de hoogste prioriteit van het bedrijf. 

Afbeelding van de voorgaande projecten

Op de website van Timmerbedrijf van der valk zijn zeer veel afbeeldingen te vinden van de voorgaande projecten die zij hebben afgerond. Als de afbeeldingen van de voorgaande projecten en de informatie die op de website te vinden is jouw aanspreken kun je gemakkelijk contact opnemen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen al jouw persoonlijke wensen uitgebreid worden besproken zodat de specialisten hier rekening mee kunnen houden. Neem voor meer informatie over kozijnen Eindhoven eens een kijkje op website van het bedrijf.