Topkwaliteit keramisch parket visgraat kopen bij Tegels33.nl. Het complete aanbod is voorzien van een hoge slijtklasse (hoe goed een tegel bestand is tegen krassen). Het kaliber van de tegels zijn ook enorm goed en het zijn ook nog eens allemaal 1ste keus tegels. Wanneer je dus de beste kwaliteit wilt, met tegels uit landen zoals Italiƫ en Spanje, ben je bij Tegels33.nl zeker aan het juiste adres. Bekijk snel de gewenste afwerking en kies jouw gewenste keramisch parket.

Je kunt keramisch parket op diverse manieren leggen zoals halfsteens verband of visgraat. De visgraatpatroon heeft een erg mooie natuurlijke uitstraling. Wil je dat het keramisch parket zoveel mogelijk op een echte houten vloer lijkt? Dan kun je het best kiezen om het keramisch parket in wildverband te leggen. Wat je na een rij aan de ene kant overhoudt, gebruik je weer in het begin van de twee rij. Het pluspunt van in het wildverband leggen is dat je weinig snijverlies hebt omdat je de reststukken gewoon kunt gebruiken. Keramisch parket kun je met een smalle voeg leggen. Ga je zelf keramisch parket leggen? Dan raden we een levelling systeem aan voor een vlekkeloos eindresultaat.

Tegels33 biedt van alle tegels gratis proefstukken aan. Zo kun je voor iedere tegel in hun assortiment, helemaal gratis, een proefstuk ontvangen. De sample wordt d.m.v. een postzending opgestuurd en binnen enkele werkdagen heb je het in huis. Wil je een tegel zien verwerkt als tegelvloer of wand? Dan kun je het best de tegelwinkel bezoeken. Daar staan een groot aantal tegels die verwerkt zijn als vloer of wand voor een optimale sfeer. Wij raden je aan om de winkel te bezoeken, daar krijg je het best een beeld bij de tegels. Ook voor advies op maat is het verstand om langs te gaan.