Ardenner split is een grijze kalksteen soort en is zeer gewild in de Nederlandse tuin. De grijze kleur is bijzonder goed te combineren met andere kleuren in uw tuin. Ardenner split wordt in de groeve gebroken in diverse formaten grijs split. Bij Siergrind33.nl vindt u siersplit in verschillende soorten en maten. Ardenner split kopen bij Siergrind33.nl. Bestel het juiste formaat Ardenner split nu eenvoudig online en ontvang u bestelling al binnen 48 uur. Liever eerst de kwaliteit bekijken? Bezoek dan onze showroom of vraag een kosteloze sample aan.

Ardenner split verkrijgbaar in verschillende formaten. Bij Siergrind33 is het populaire en en goedkope Ardenner split te verkrijgen in diverse formaten. Kies uit korrelgroottes van 0-5mm, 5-11mm, 5-16mm, 11-22mm en 22-40mm. U heeft daarbij de keuze uit hoeveelheden van 25kg, 500kg, 750kg, 1500kg of een losse storting vanaf 10 ton. Bij een losse storting zal onze vrachtwagen het Ardenner split bij u op locatie komen storten. Het is raadzaam om dan direct het split met een hark te verdelen. Zorg er wel voor dat uw anti-worteldoek of grindplaten legt voordat u het split verdeelt. Dit zorgt ervoor dat onkruid onder het grind geen kans krijgt en u geen sporen nalaat.

 

Siergrind33 is een van de grootste aanbieders op het gebied van goedkoop grind, split, keien en rotsen van topkwaliteit. U kunt bij ons alleen de beste kwaliteit verwachten. Op de site gebruiken ze foto’s van hoge kwaliteit, om u zo een goed beeld te geven van onze Ardenner split. Naast onze hoge kwaliteit bieden wij u ook een topprijs aan. Natuurlijk kun u altijd bij ons terecht voor afzonderlijk raad. De keuze al gemaakt? Bestel dan eenvoudig online en ontvang de bestelling al binnen 48 uur. Bij Siergrind33 vind je alleen het allerbeste siergrind!