Logo-Beddenspecialist-Hendriksen

Zoek u al een tijdje naar boxspring Dordrecht op internet, maar vindt u niks. Neem dan een kijkje op de website van Hendriksen Slaapcomfort b.v.. Ze hebben uitstekende boxsprings. Ze hebben 2-persoons boxsprings, 1-persoons boxsprings, hoofdborden en boxspring matrassen. Een boxspring is gemaakt om uw lichaam perfect te ondersteunen tijdens uw nachtrust. De opbouw van het matras is secuur uitgedacht en is alleen van het beste materiaal. Ze hebben veel keus uit vele bedrijven. Bij iedere boxspring heb je een topmatras wat u nog beter ondersteunt. Dus als u een boxspring zoekt in en om Dordrecht weet u waar u moet zijn. U kunt ook altijd een kijkje nemen in de showroom van Hendriksen Slaapcomfort b.v..

Wat vind ik van Hendriksen Slaapcomfort b.v.

Ik ben zeer tevreden over de bedden van Hendriksen Slaapcomfort b.v.. Een tijdje geleden ben ik door mijn bed heen gezakt. Hij was al heel oud en versleten, maar ik nooit echt gedacht om een nieuw bed te kopen. Nadat ik door mijn bed heen zakte dacht ik: “Dan ga ik maar gelijk een goed bed kopen”. Dat heb ik gedaan bij Hendriksen Slaapcomfort b.v.. Ik vind hun klantvriendelijkheid heel prettig. Ze geven goede tips en beantwoorden je vragen. Ik zou Hendriksen Slaapcomfort b.v. zeker aanraden aan iedereen die een goed  bed wilt hebben, maar niet teveel wilt betalen. 

hendriksen

Meer weten

U kunt voor meer informatie op de website van Hendriksen Slaapcomfort b.v. kijken. of u kunt ze even bellen en al uw vragen stellen.