1 Het onderwerp van vandaag is Isoduct. Een open haard is heel erg leuk om te hebben je kan er gezellig met de hele familie voor zitten. Helaas brengt het ook een aantal risico’s met zich mee laatst gebeurde er namelijk iets wat minder aangenaam was. Er ontstond een brand in onze schoorsteen. Hier waren mijn vriend en ik getuigen van op een gezellige avond. Gelukkig waren we er bij en konden we er dus nog snel iets aan doen. Wij dachten een avond heerlijk voor de haard te kunnen zitten maar het liep dus bijna fout af. Ik wilde dit probleem dan ook voor de volgende keer gaan voorkomen.2

Voorkomen is beter dan genezen.

Maar hoe kon ik dit probleem voor de volgende keer gaan voorkomen? Zodoende nam ik een kijkje op het internet. Al vrij snel kwam ik terecht bij een Isoduct op de website van bouw handel. Lees verder wat het voordeel hier van is.

 

Wat doet een rook kanaal.

Een rookkanaal was voor mij de oplossing. Een rook kanaal zorgt er voor dat de rook niet lang in de schoorsteen blijft hangen maar dat het meteen naar buiten gaat. Dit kan je in laten bouwen voor een mooie prijs op de website van bouw handel. Hier staan veel producten op om het wonen in je eigen huis een stuk aangenamer te maken. Ik raad het je zeker aan een kijkje te nemen.

3