Ledware Logo

Bent u op zoek naar echt kwalitatieve LED verlichting waarmee u ook geld kunt besparen? Bij LEDware bent u aan het juiste adres! LED’s voor alle soorten scenario’s zijn te vinden bij ons!

Wat voor soort LED verlichting zoekt u?

Heeft u specifieke LED verlichting waar u naar zoekt? Hele grote kans dat wij het hebben! Met LED’s voor uw garage, kantoor, woonkamer, badkamer, zolder, sauna en nog veel meer! Of het nou simpel licht is voor bij u thuis of winkelverlichting, wij hebben het! 

Niet alleen verlichting

Naast onze verlichting beschikken wij ook over domotica systemen en zonnepanelen. Bent u dus toevallig ook op zoek naar een van deze producten? Wij hebben het in huis. Bekijk op onze site wat wij allemaal aan te bieden hebben!\

LEDware

LEDware is een bedrijf dat zich specialiseert in toepasbare producten en handige tips om op kosten en milieu te besparen. De missie van het bedrijf is om zowel consumenten als professionals te helpen bij het besparen op energie en de kosten hiervan. Het besparen hierop kan door het leveren van producten en tips die een goede prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Deze zijn ook nog is duurzaam, efficiënt en eenvoudig toepasbaar! Door dit te doen kunnen wij kosten besparen en dragen wij ook bij aan een beter milieu.

Advies nodig?

Heeft u advies nodig over bijvoorbeeld wat voor soort LED te kopen bij uw specifieke scenario? U kunt dan gerust contact opnemen met ons! Alle contactgegevens zijn te vinden op de site.