teak meubels leiden

WortmanWanneer jij van unieke meubels houdt, dan heb ik een leuk adresje voor je gevonden, namelijk teak meubels Leiden. Ik ben hier zelf vorige week toevallig achter gekomen. Ik was weer eens inspiratie aan het op doen en toen kwam ik de site wortman.nl tegen. Hier vind je meubels van hoge kwaliteit. Vooral de eettafels zijn hier erg mooi, althans dat is mijn mening. Naast hun assortiment online kun je alles ook in hun showroom bezichtigen. Deze is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Omdat jullie hier misschien ook naar toe willen heb je hier de openingstijden:
maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 17:30 uur
vrijdag 09:00 tot 21:00 uur
zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur

teak meubels leidenWel zo handig lijkt mij zo. Ik raad het jullie dan ook zeker aan om hier eens naar toe te gaan. Zo heeft mijn broer hier zijn bankstel

Voor elke smaak wel iets

Bankstel op maatWanneer je online of in de showroom niks naar wens kan vinden kun je ook maatwerk krijgen. Dit had mijn broer dus gedaan. Hij heeft dan ook een aparte smaak en gelukkig kon Wortman hem hier bij helpen. Toevallig was hij dus op zoek naar teak meubels Leiden. Hier werd vooraf een tekening gemaakt van zijn woonkamer. Hierin werd duidelijk zijn bankstel in weergeven en hoe alles in zijn geheel stond. Hij was hier dan ook erg tevreden mee en had de bestelling gelijk geplaatst. Het enige wat hij nog moest doen was het type houtwerk selecteren. Ook hierin had hij veel keuze en werd hier ook in geadviseerd.

Dus ga jij verhuizen of wil jij jouw woonkamer eens opknappen, vraag dan een offerte aan en laat je net als mijn broer verrassen.