logo-keuken-en-keukens

Ik ben een aantal weken geleden verhuisd naar mijn nieuwe woning in Arnhem. De keuken van de woning moest echter nog wel gerenoveerd worden. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar keuken Arnhem om een bedrijf bij mij in  de buurt te vinden dat mooie keukens aanbiedt.

keuken

Terecht gekomen op de website van Keuken en Keukens 

Toen ik op het internet op zoek ging naar keuken Arnhem kreeg ik erg veel zoekresultaten van zeer veel verschillende bedrijven dat keukens aanbieden. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Keuken en Keukens mij het meeste aan. Op de website is namelijk zeer veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf erg voordelige prijzen hanteert voor de prijzen van de keukens. Het bedrijf heeft namelijk geen personeel, wagenpark of showroom. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om een kijkje te nemen onder het kopje werkwijze.

Zeer tevreden over mijn nieuwe keuken 

Na het lezen van de informatie besloot ik om contact met bedrijf op te nemen voor een afspraak. Frits kwam vervolgens langs onze woning en hebben de wensen voor onze nieuwe keuken besproken.  Een aantal weken later werd onze nieuwe keuken geleverd en gemonteerd. We zijn super tevreden over de werkwijze van het bedrijf en over onze nieuwe keuken.Daarom raden we het bedrijf aan op zoek is naar een mooie voordelige keuken.