Sinds een aantal weken heb ik steeds meer last gekregen van een vliegen in mijn woning. hier stoorde ik mezelf super erg aan waardoor ik besloot om op zoek te gaan naar een oplossing. Ik kwam na een tijdje te hebben gezocht tot de conclusie om een aantal horren in mijn woning te laten plaatsen. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar hor raam  Nadat ik een tijdje had gezocht kwam ik terecht op de website van Unilux.


Website van Unilux

Toen ik terecht kwam op de website van Unilux kwam ik terecht op een super goede en overzichtelijke website. Op de website is super veel informatie te vinden over het bedrijf en over de producten die het bedrijf aanbiedt. De producten die ze maken worden allemaal gemaakt in Nederlandse fabrieken waardoor de horren van een erg goede kwaliteit zijn en erg snel geleverd kunnen worden. Een hor raam kan ook altijd weer gerepareerd worden als deze een keer kapot gaan. Deze informatie sprak mij super erg aan waardoor ik besloot om een kijkje te nemen in het assortiment. Ze bieden door de jarenlange ervaring een erg goede prijs kwaliteitsverhouding aan. Ik heb vervolgens de afmetingen ingevoerd en een bestelling geplaatst. De horren werden erg snel geleverde n de prijs die ze hanteren is ook erg aantrekkelijk. nadat de horren waren geplaatst heb ik geen last meer gehad van vliegen of muggen in mijn woning. Daarom ben ik ook super tevreden over Unilux en raad ik het ook absoluut aan iedereen aan die op zoek is naar een manier om vliegen en muggen buiten je woning te houden.