Er zijn enorm veel mooie en originele vloersoorten waar je uit kan kiezen wanneer je een woning gaat inrichten. Echter is voor veel mensen deze keuze best lastig. Om je een beetje op weg te helpen leg ik een aantal vloersoorten even voor je uit.

Tapijt vloeren

Om te beginnen de vloersoort die wordt gezien als een zachte en warme vloer, de tapijtvloeren. Tapijtvloeren zijn de ideale vloeren voor mensen met kleine kinderen in huis, aangezien het een fijne ondergrond is om op te spelen. Echter is de vloer door de vele haartjes een vloer die niet makkelijk schoon te maken is. Dit zorgt ervoor dat de vloer niet ideaal is voor mensen met huisdieren.

Houten vloeren

Iedereen kent de houten vloeren wel. Ze zien er fantastisch uit en gaan jarenlang mee. De unieke uitstraling zorgt voor een warm gevoel en daarom zijn de vloeren erg geliefd. Echter kunnen de vloeren niet tegen vocht en vloerverwarming. Dit zorgt er namelijk voor dat de vloeren kunnen gaan bederven en misvormen.

PVC vloeren

PVC vloeren zijn de namaak vloeren van de houten vloeren. Ze zien er bijna hetzelfde uit, maar zijn gemaakt van kunststof. Dit zorgt ervoor dat ze een stuk steviger zijn en dus ook langer mee gaan. De vloeren zijn ook nog eens enorm hygi├źnisch omdat vuil nergens kan verstoppen en er geen gleufjes in de vloeren zitten.

Wil je nou ook een van deze vloersoorten aanschaffen? Neem dan een kijkje bij Martijn de Wit vloeren voor alle informatie die je nodig hebt en misschien vind je vandaag nog een geschikte vloer voor jouw woning.