Kunststof gevelbekleding

Buitengevels zijn over het algemeen best saai als je zo eens om je heen kijkt, woningen en bedrijven hebben gemetselde gevels die bijna overal hetzelfde zijn. Met gevels van kunstof of houten plaatmaterialen maak jij net een andere gevel, niet alleen voor je bedrijf, maar ook voor een woning zijn de gevelplaten uitstekend geschikt. Niet alleen mooi is natuurlijk belangrijk, de gevel moet ook functioneel zijn en eenvoudig te onderhouden. Ook daaraan is gedacht bij het ontwikkelen van de materialen door plastica.nl

Kunststof gevelbekleding

Voor binnen en buiten

Wanneer je denkt dat je alleen bij plastica.nl terecht kunt voor buitengevels heb je het mis, ook voor ruimtes binnen in huizen en bedrijven hebben zij plaatmaterialen. Heb je een materiaal nodig die zeer hygiënisch moet zijn en mogen er geen naden tussen de platen zitten? Meganite is een plaatmateriaal van zeer hoge kwaliteit, wordt veel gebruikt in ruimtes waar hygiëne een belangrijk aspect is. Zoals bijvoorbeeld in de zorg of de horeca waar schoon en fris erg belangrijk is.

Veilige terrasvloer in je tuin

Wil je een veilige vloer voor je terras in de tuin, plastica.nl kan deze ook verzorgen voor je. Neowood is een product van topkwaliteit, en heeft niet de negatieve eigenschappen die hout wel heeft. Zo wordt deze houtsoort niet grijs als die al een tijd ligt in de buitenlucht, de vloer is duurzaam en volledig weer her te gebruiken. Omdat het oppervlak stroef is, is het ook als de vloer nat is veilig om erop te lopen. Hoe lang de terrasvloer ook ligt, ook na jaren ziet de vloer er nog als nieuw uit.